Dato

23.09.2023
1,5 t

Sted

Sankt Hans

Omvisning

Særomvisning i Non Performing v/Karin Garde

Tag med på en guidet tur i udstillingen Non Performing med tidligere overlæge Karin Garde, og bliv klogere på værkerne og Sankt Hans’ historie.

Deltag i en helt særlig omvisning i udstillingen Non Performing, når tidligere overlæge på Sct. Hans Psykiatriske Hospital, Karin Garde, tager os med på tur gennem udstillingen med fokus på Sankt Hans’ historie og udstillingens kunstværker.

Som den første kvindelige overlæge inden for almen psykiatri i Københavns Kommune, har Karin Garde bidraget væsentligt til forskningen inden for socialpsykiatri, kønsforskelle, sexologi og misbrugsproblemer. Garde har arbejdet 40 år på Sankt Hans og kender derfor stedet og historien ud og ind.

Det er med Gardes blik på udstillingen, at vi bevæger os gennem det smukke fjordlanskab og de historiske bygninger og i fællesskab reflekterer over psykiatriens udvikling og dens indvirkning på både individet og samfundet som helhed.

 

 

 

 

OBS: Eventet er udsolgt, men vi frigiver flere billetter på dagen til dem, som er fysisk til stede i udstillingen.

Kontakt museets værter på Sankt Hans, hvis du ønsker at være med. De kan findes på udstillingens fire lokationer:  Sct. Hans Have, Centralmagasinet, Kurhuset  og Villa d’Este.

Omvisningen tager halvanden time. For at få mest ud af oplevelsen, anbefaler vi, at du ifører dig komfortable sko og medbringer en paraply. Vi mødes ved det røde M i Sct. Hans Have.  (Bistrup Allé 36.) 

Læs om tilgængelighed i udstillingen her

Øvrige omvisninger:
Hver lørdag kl. 14:00 i hele udstillingsperioden kan du komme på en gratis omvisning på Sankt Hans og i udstillingen Non Performing.

 

Lørdage i ulige uger: Museet for Samtidskunst giver en introduktion til værkerne og udstillingen.

Lørdage i lige uger: særomvisninger med tematiske introduktioner af udvalgte personer.

Foto: David Stjernholm, Centralmagasinet, Sankt Hans

Stedet

Sankt Hans

23.09.2023
1,5 t

Et stykke uden for Roskilde centrum finder du det tidligere psykiatriske hospital, Sankt Hans, som over de kommende år omdannes til et helt nyt levende bykvarter. Museet indtager området med udstillinger og events fra 2023 – 2026.

Læs mere