Vores værter står også klar til at hjælpe og guide dig under dit besøg på udstillingens område.

Vi ser arbejdet med tilgængelighed som en kontinuerlig læringsproces og værdsætter din feedback. Har du spørgsmål om dit besøg, feedback eller generelle kommentarer, er du velkommen til at kontakte ragnas@samtidskunst.dk.

 

Vi tilpasser også gerne vores omvisninger til at imødekomme jeres individuelle behov. Hvis din gruppe ønsker en omvisning med et særligt hensyn, opfordrer vi dig til at kontakte vores kommunikationsansvarlige: linegl@samtidskunst.dk.

Tilgængelighed i Non Performing

OBS!
Dele af Bistrup Allé er afspærret på grund af gravearbejde. Derfor er det ikke længere muligt at komme fra Sct. Hans Have til Centralmagasinet via Bistrup Allé (asfalteret vej). Man kan imidlertid tilgå resten af udstillingsruten på asfalteret vej fra Kurhuset eller Villa d’Este.

Kør via Boserupvej, drej af ved Søndre Allé mod Kurhusvænget for at komme til Kurhuset eller fra Boserupvej til Bistrup Allé mod vest for at komme til Villa d’Este.

Er du i tvivl: Spørg vores værter. De er altid klar til at hjælpe dig med at finde vej. Værterne kan du finde ved en af udstillingens fire lokationer: Sct. Hans Have, Centralmagasinet , Kurhuset  og Villa d’Este.

Toiletter
Der findes barrierefri toiletter i Centralmagasinet (se kort i udstillingsfolderen her).

Barrierefri adgang
Udstillingen er næsten fuldstændigt barrierefri. Centralmagasinet, Sct. Hans Have, Kurhuset og Villa D’Este er tilgængelige med bil. Her er der barrierefri adgange, elevatorer og ramper. Bemærk, at der ikke er adgang med kørestol til Villa d’Estes førstesal, hvor Trampolinhusets værker er placeret. Dog er arrangementer i stueetagen tilgængelige uden barrierer. For at se billeder af ramperne opsat i anledning af udstillingen klik her

 

 

 

 

Syn
Udstillingen er særdeles relevant for besøgende med synsudfordringer, da hovedparten af værkerne er lydbaserede. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at man har en ledsager med, da der ikke er taktile navigationssystemer i gulvet, og idet at Sankt Hans Vest er en byggeplads.

Udstillingens folder kan læses som pdf med en skærmlæser ved at klikke her. Vi tilbyder også mundtlige omvisninger hver lørdag, som giver en tekstfri mulighed for at udforske udstillingen.

Sprog
Der findes både danske og engelske værker i udstillingen.

Lyd
Da størstedelen af kunsten på udstillingen er lydbaseret, er udstillingen mindre velegnet for høreudfordrede besøgende. Vi tilbyder ikke tegnsprogstolkning ved omvisninger og arrangementer.

Ro
Besøgende, der har brug for en rolig pause fra udstillingen, kan besøge et stille rum uden visuelle forstyrrelser i Kurhuset.

Tekst
Vi tilbyder mundtlige omvisninger hver lørdag, som giver en tekstfri mulighed for at udforske udstillingen.

Alle udstillingens arrangementer er tilgængelige uden barrierer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og håber, at du vil nyde udstillingen!

Ambulant udstilling

Som en del af arbejdet med udstillingens tilgængelighed tilbyder museet, at man kan modtage en ”ambulant” udgave af udstillingen. Den ambulante udstilling er en digital pakke med et udvalg af værker fra udstillingen, som man downloade og tilgå hjemmefra.

 

Det er særligt tiltænkt, men ikke begrænset til, publikum, som har svært ved at forlade deres hjem. Skriv tilmarievc@samtidskunst.dk for at modtage link til download af den ambulante udstilling.