Vores værter står også klar til at hjælpe og guide dig under dit besøg på udstillingens område.

Vi ser arbejdet med tilgængelighed som en kontinuerlig læringsproces og værdsætter din feedback. Har du spørgsmål om dit besøg, feedback eller generelle kommentarer, er du velkommen til at kontakte ragnas@samtidskunst.dk.

 

Vi tilpasser også gerne vores omvisninger til at imødekomme jeres individuelle behov. Hvis din gruppe ønsker en omvisning med et særligt hensyn, opfordrer vi dig til at kontakte vores kommunikationsansvarlige: linegl@samtidskunst.dk.

Tilgængelighed i udstillingen Living Dead Time

Parkering:
Der er handikapparkeringspladser lige uden for Centralmagasinet.

Toiletter
Der findes barrierefri toiletter i nabobygningen til Centralmagasinet. Følg skiltet, eller spørg vores værter.

Barrierefri adgang
Udstillingen og indgangen er barrierefri.

Syn
Udstillingen er særdeles relevant for besøgende med synsudfordringer, da hovedparten af værkerne er lydbaserede. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at man har en ledsager med, da der ikke er taktile navigationssystemer i gulvet, og idet at Sankt Hans Vest er en byggeplads.

 

Sprog
Der findes både danske og engelske værker i udstillingen.

Lyd
Da størstedelen af kunsten på udstillingen er lydbaseret, er udstillingen mindre velegnet for høreudfordrede besøgende. Vi tilbyder ikke tegnsprogstolkning ved omvisninger og arrangementer.


Tekst
Vi tilbyder mundtlige omvisninger hver lørdag kl. 13 og 15, som giver en tekstfri mulighed for at udforske udstillingen.

Alle udstillingens arrangementer er tilgængelige uden barrierer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og håber, at du vil nyde udstillingen!